Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Jump to content
mark8

Bug Report

Recommended Posts

mailliw

anyone else keep getting redirected to this site when they log in........ http://www.yesadvertising.com/

 

because I do!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nickptbo

are you using ad-block or some type of ad blocker ?

i do not get any redirects whatsoever

Share this post


Link to post
Share on other sites
huntbch

 

inline pop-up messages, tags, editor & shoutbox have stopped working and i'm not able to change theme on my PC or mobile

 



Same with me was working fine yesterday! ok i disabled ADP then enabled it again seems to work again :dontknow:

Edited by huntbch

Share this post


Link to post
Share on other sites
puddlemut

I'm experiencing some weird bugs too. I was using the Delicate Blue theme and wasn't able to post a comment / reply to topic. I switched to the New Age theme and now able to do so.

 

I also noticed when I'm using this site that I get this message saying "Firefox blocked a popup". And if you click anywhere on the site, the popup flash and quickly disappear. I do have adplus block on (using these filters: Easylist, Fanboy+Easylist-Merge Ultimate List, and EasyPrivacy) and I am using Ghostery.

 

(I'm using Firefox 26.0)

 

 

12/22/13:

Everything seems to be working fine. No more popups warnings from Firefox and no more of the popup flashing and disappearing. Themes seems to be working fine too. So, I think we are good here. :)

Edited by puddlemut

Share this post


Link to post
Share on other sites
nickptbo

dustblue theme

nibL69L.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
MrEcks

The dailyflix logo has disapeared and is only the letters "logo" in the upper left corner is visible. Apart from that, blue sky and white sails. :)

Using FF 26.0 and IPBoard theme.

Edited by MrEcks
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
kwacka

The coding button just greys out the screen for me.

Use FF and Underground theme

Share this post


Link to post
Share on other sites
kwacka

works now  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
jump

my old bookmarks dont work any more

Share this post


Link to post
Share on other sites
jump

I get this !!!!!!


Warning
: require_once(./initdata.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vidzhdne/public_html/dailyfli/index.php on line 21

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './initdata.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/vidzhdne/public_html/dailyfli/index.php on line 21

Share this post


Link to post
Share on other sites
mannygoat70

When I try to open your site on a dailyflix.one I get this warning which is below. You say that your site updates has been done why can't I open your site. Please see what I get below and can you help me get back into your updated site.
Thank you.....mannygoat70

 

Warning: require_once(./initdata.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vidzhdne/public_html/dailyfli/index.php on line 21

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './initdata.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/vidzhdne/public_html/dailyfli/index.php on line 21

Share this post


Link to post
Share on other sites
MrEcks

I got the same message, but if you set your bookmark to board.dailyflix.one instead of http://www.dailyflix.one/ it will disappeare.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Merciless

HUH.PNG

 

:huh:

 

 

 

Edited by Merciless

Share this post


Link to post
Share on other sites
rayray

i keep having to log in every time i leave and come back... :btown:  chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites
Merciless

Error: Could not load template 'hook_youtubeVideo' from group 'boards' (Above the Recent Status Updates)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Razzle

Can't post in the shout box. Tabs don't work.

 

Resolved.  Thanks.  Razz.

Edited by Razzle

Share this post


Link to post
Share on other sites
trifke

 

...same as Raz...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Razzle

Can't access posts to my status update on the sidebar. When I open all the statuses, I can see the update post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pmfscs

Links dont open in new tab, as they did before recent downtime

Share this post


Link to post
Share on other sites
pmfscs

Links dont open in new tab, as they did before recent downtime both ff and chrome

Edited by pmfscs
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Red Hand Devil

 

Links dont open in new tab, as they did before recent downtime both ff and chrome

 

 

 

 

Same as me mate...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Razzle

The like buttons are messed up. I can like, but not unlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Razzle

Can't change themes.

 

Resolved.  Thanks.  Razz.

Edited by Razzle

Share this post


Link to post
Share on other sites
captainbritain67

When i hit on a link it doesnt open the page next to DF it replaces it and if i remember I have to use the Back arrow ....AGHHHHHHH

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
captainbritain67

Using search box and all i get is this.....pZjdjhA.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
precocious

Can't view or add comments to recent status updates and can't view 'my content' in my profile.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Red Hand Devil

Hey folks.

 

I cant post in the Shoutbox - it wont send. Also, when i click on a link, it doesnt open a new tab either. When "liking" a post, it doesnt process the way it normally did too - no processing bars & no acknowledgement of my like.

 

Seems to be alot of issues with the site atm. Hope you find a way to sort them.

 

Best of luck & thank you for all the brilliant enjoyment you provide, to so many folk on here.

 

Cheers,

 

RHD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Red Hand Devil

As you can see above with my post, there's no spacing between sentences either..

 

Also, I cant read "recent status updates" comments. When i click on the comments, i end up at the top of the page instead..

 

Ironically, i now have spacing between sentences, but maybe that is because i edited this post?!

Edited by Red Hand Devil

Share this post


Link to post
Share on other sites
contrecoup

I was using DF Color theme, and experiencing a myriad of problems - one of them being the tagging function not working. Thanks to advice from ChrisY48, I am utilizing the Light DF theme, and all is well in the valley in regards to full site functionality.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×